Geld verdienen met Roulette

winstdoel

Geld verdienen met roulette is voor veel spelers de droom. Ze dromen er stiekem van om uit te groeien tot een pro roulette spelers. Pro spelers kunnen leven van het spelletje en verdienen een prima salaris door elke dag te gokken. Natuurlijk zijn ze niet in één dag veranderd in een pro speler. Hier zit heel veel werk en oefening in. Lang niet elke speler lukt het zelfs om echt geld te gaan verdienen met online roulette. Als je deze droom ambieert hebben wij wel een paar handige tips die je kan gebruiken. Als je deze beginner tips voor Roulette volgt ben je misschien wel de volgende pro roulette speler uit Nederland.

Zorg voor een ruim budget

inzetten

Natuurlijk moet je ergens beginnen en is het belangrijk dat je een budget kiest dat je kan missen. Voor de één is dit € 10 en voor de ander is dit € 1.000. Je kan natuurlijk altijd richting het gedroomde budget toewerken. Maar ons advies is om eigenlijk minimaal € 100 te storten. Als het mogelijk is kan je zelfs nog meer geld storten, maar dit moet je wel even afwegen. Vooral als je net begonnen bent met roulette spelen voor echt geld kan het spannend zijn om meteen al een groot bedrag te storten. Maar het is in ieder geval een goed begin om een ruim budget te nemen. Dit is het budget waarmee je gaat proberen pro te worden.

Verdeel je budget over meerdere rondes

Het budget dat je gekozen hebt is bijvoorbeeld € 100. Hier moet je het meerdere rondes mee zien te overleven. Bijvoorbeeld 30 of 40 rondes. Soms verlies je en andere rondes win je een paar keer. Het zal met vallen en opstaan gebeuren. Ons advies is daarom om maximaal 5% van je totale budget in te zetten bij roulette. Als je budget € 100 is moet je maximaal 5% hiervan uitgeven aan roulette. Denk dus aan maximaal € 5 per ronde. Je kan je dus wel voorstellen dat een ruim budget handig is. Als je budget slechts € 10 is dan hebben we het zelfs over € 0,50 per ronde. Hier kan je helemaal niets mee.

Kies een strategie die past bij je budget

Martingale is een gouden strategie, maar als je budget slechts € 100 is ga je het er niet mee redden. Het is belangrijk dat je als pro speler met een strategie speelt. Maar zorg er wel voor dat je strategie aansluit. Begin is met 0,5% van je budget en noteer in theorie waar je na 8 rondes op uitkomt. Zit je dan nog binnen de 5% met de gekozen strategie? Dan zit je goed of moet je budget gaan verhogen. Je kan dit hulpmiddel ook gebruiken om te bepalen welke strategie weleens goed zou kunnen werken en welk budget je nodig hebt. Probeer het gerust eens in de gratis modus bij roulette uit. Je krijgt zo een goed beeld van wat wel of niet werkt.

Speel eens in de gratis modus

Zelfs als je alle spelregels uit je hoofd weet en je zelf denkt dat je een pro speler bent is de gratis modus belangrijk. Je hebt in theorie een budget, verdeling en strategie gekozen. Maar in de praktijk kan het soms echt niet werken. Door in de gratis modus te gaan spelen krijg je het voor elkaar om te winnen. Je kan gaan oefenen tot je eindelijk een leuk bedrag bij elkaar speelt. Als het in theorie werkt kan je het eindelijk in de praktijk gaan uittesten. Dit is het voordeel van de gratis modus. Je kan oefenen en een goed beeld krijgen zonder dat het je geld gaat kosten.

Kies een winstdoel

online spelen

Een tip die ontzettend belangrijk is om te gaan spelen met een winstdoel voor ogen. Neem een realistisch doel dat je wilt bereiken. Dit is 10% tot 20% van je totale budget. Bij € 100 kan je doel zijn dat je € 20 winst wilt maken. Als je dit bereikt stop je vandaag meteen met spelen. Voor vandaag is het genoeg geweest. Morgen ga je het opnieuw proberen. De fout die veel spelers maken is dat ze te lang doorspelen. In 36 rondes wint het casino altijd. Door op tijd te stoppen voorkom je een verlies en eindig je op winst. 10% tot 20% is een veilige keuze hierin.

Hoe kan je een leuk bedrag uit roulette halen?

Eigenlijk heb je hiervoor een budget van € 1.000 nodig. Een winstdoel van 20% betekent dat je in theorie € 200 winst per dag kan maken. Natuurlijk heeft niet iedereen € 1.000 over en je moet er rekening mee houden dat het ook niet kan lukken en je het geld kwijt bent. Als je geen € 1.000 over hebt kan je vanaf € 100 langzaam richting de € 1.000 opbouwen en vanaf hier proberen een pro speler te worden. Je kan dan geld verdienen met roulette op de manier zoals het bedoelt is. Neem vooral de tijd om echt geld te gaan winnen want dit zal absoluut niet over één nacht ijs gaan. Als het uiteindelijk lukt hou je een leuk bedrag over en kan je een pro speler worden!

€250 + 100 FS