Kolommen systeem

kolommen systeem

Het kolommen systeem is een strategie waar we eigenlijk zelf vrij veel vertrouwen in hebben. Het is een strategie waarbij je gegarandeerd meer winst uit je spel gaat halen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je inzet verdelen over de kolommen bij roulette. Er zijn hierbij verschillende methodes door de jaren heen bedacht die je kan toepassen. Er zijn namelijk een paar varianten op dit systeem bijgekomen. Uiteraard bespreken we er één op onze website. Je hebt zo een idee wat je kan verwachten bij een gokje met de kolommen strategie.

Kolommen bij roulette

Als je goed kijkt zijn er drie kolommen bij roulette. Je hebt de kolom 1 tot 12, 13 tot 24 en 25 tot 36. Je kan op de kolommen fiches inzetten. Je sluit dan eigenlijk een weddenschap af dat één getal uit het kolom valt. Als je het goed raad betaalt het spel je 2 keer je inzet uit. Dit betekent eigenlijk dat je het in theorie één keer fout mag hebben. Stel dat je dus € 10 inzet en je hebt het goed, dan betaald het spel € 30 uit. Dit maakt de kolommen vrij lucratief. Maar je kan nog meer winst maken door volgens de kolommen strategie in te gaan zetten.

Inzetten op alle kolommen

kolommen

Eigenlijk ga je bij dit systeem inzetten op alle drie de kolommen. Kies eerst een klein bedrag uit binnen je budget. Dit bedrag ga je inzetten op 1 tot 12. Dit mag echt een klein bedrag zijn bijvoorbeeld € 0,50. Op de tweede 13 – 24 ga je het dubbele ervan inzetten. Dus bijvoorbeeld € 1. Op de derde 25 tot 36 ga je vier keer het dubbele inzetten dus € 2. Nu ga je draaien en kijken waar de kogel op gaat landen. Welk getal dit precies gaat worden.

Kolommen systeem verder toepassen

Stel je draait zoals het voorbeeld aan het wiel. Toevallig valt de tweede en win je dus € 3. Je totale inzet was € 3,50 dus je maakt eigenlijk € 0,50 verlies. Het verlies is gelukkig klein. Nu ga je overal verdubbelen. Je eerste inzet wordt dus € 1, de tweede € 2 en de derde € 4. Dit keer valt de derde kolom en win je € 12. Je inzet was € 7 en je verlies de vorige ronde € 0,50. Dit betekent dat je nu ineens op € 5,50 winst staat. Dit maakt het spelletje natuurlijk heel lucratief om te spelen. Je moet dus eigenlijk hopen dat de laatste valt en met de rest verklein je eventuele verliezen.

Het voordeel van een kolommen strategie is dat beginnende spelers er ook mee aan de slag kunnen. Je hoeft echt geen ervaren roulette speler te zijn om het te snappen. Als je weet hoe je op een kolom inzet weet je eigenlijk alles al. Je hoeft alleen maar klein te beginnen en elke ronde te verdubbelen tot je een leuk bedrag bij elkaar gespeeld hebt. Het is uiteraard wel een kunst om op tijd te stoppen anders loop je tegen de limieten van het spel aan. Vooral omdat je met deze strategie maar blijft verdubbelen. Ga ook vooral niet meteen te hoog inzetten in de eerste ronde. Je komt jezelf dan al vrij snel tegen.

Een variant op de kolommen strategie

gratis variant

Zoals we al eerder zeiden zijn er verschillende varianten op het spel. Er is bijvoorbeeld een variant waarbij je de middelste kolom overslaat. Je pakt dus alleen de linker kolom. Hier zet je bijvoorbeeld € 0,50 op in en op de rechter kolom zet je € 2 in. Je gaat hierbij opnieuw net als de andere strategie elke ronde verdubbelen. Uiteindelijk kom je hierdoor op een leuk bedrag uit. Dit is natuurlijk een variant, maar met een beetje creativiteit kan je als speler zelf ook nog varianten bedenken. Laat gerust je creativiteit de vrije loop. Mocht je gaan experimenteren met verschillende varianten probeer het dan wel eerst even uit. Er is altijd een gratis modus bij roulette waar je in kan oefenen. Je krijgt zo een beeld van het spelletje en je weet meteen welke strategie wel of niet werkt.

Oefen eens met beide varianten

Onze beginner tip voor Roulette is is om met beide varianten te gaan oefenen in de gratis modus. Je kan vervolgens voor jezelf bepalen wat werkt en wat niet. Stel vervolgens voor jezelf een winstdoel vast. Dit is het bedrag dat je graag wilt winnen met roulette. Als je dit bedrag bereikt hebt kan je stoppen met spelen. Dit is vooral bij dit systeem belangrijk om toe te passen. Je gaat namelijk al snel te lang door, waardoor je limiet bereikt wordt. Je kan natuurlijk ook afspreken dat je na 3 rondes winst weer naar de eerste inzet van € 0,50 teruggaat. Zo kan je zelf een beetje gaan variëren en kijken welk systeem het beste bij je past.

€250 + 100 FS