Pivot systeem

pivot systeem

Het Pivot systeem is eigenlijk het basis systeem dat door wereldwijd miljoenen roulette spelers gebruikt wordt. De strategie is zelfs door een paar andere systemen gekopieerd en verbeterd. Het is een strategie die bedacht is om gokkers hun kansen om te winnen te laten vergroten. Er zijn natuurlijk heel veel systemen die dit beweren,  maar de Pivot is redelijk succesvol. Diverse spelers hebben er al een aardig bedrag mee gewonnen door de strategie in de praktijk toe te passen. Wie weet ben jij de volgende die met het systeem weet te winnen.

Op basis van natuurkunde

natuurkundige tactiek

Eigenlijk is het systeem bedacht op basis van natuurkunde. Bij natuurkunde heb je “the law of the third”. Dit betekent dat als je aan een roulette wiel draait er nooit 36 verschillende getallen vallen. Je hebt vast weleens meegemaakt dat één getal vrij snel achter elkaar nog een keer viel. Sterker nog slechts 24 getallen zijn in 36 rondes verschillend. Er zijn zelfs één of twee getallen die drie keer vallen. Dit betekent dat natuurkundig gezien de nummers eigenlijk niet willekeurig één voor één vallen. Bij het Pivot systeem gaan we op basis van deze natuurkunde regel een nummer kiezen om op in te zetten.

Ontdek het Pivot systeem bij jouw roulette wiel

Eigenlijk gaan we bij deze strategie een potje roulette een paar rondes lang in de gaten houden. Dit kan eventueel terwijl je een potje red bet speelt. Naast je tablet, laptop of telefoon leg je een kladblok. Elke keer als een nummer valt noteer je hem. Valt een nummer 2 keer binnen 36 rondes? Dan is dit je Pivot getal. De kans is heel groot dat dit getal voor een derde keer gaat vallen. Soms heb je zelfs meerdere Pivot getallen in een paar rondes tijd. Op deze getallen ga je geld inzetten. Afhankelijk van je budget kan dit elke ronde een euro of meer zijn. Als het getal nu voor de derde keer valt win je 36 keer je inzet. Dit kan vrij lucratief zijn omdat een puur Pivot getal vaak al binnen een paar rondes valt. Dit maakt het systeem dan ook populair onder spelers van online roulette.

Pas het systeem opnieuw 36 rondes toe

Heb je binnen 36 rondes één of twee getallen die op de nominatielijst staan om voor de derde keer te vallen? Dan is het advies om hier maximaal 36 rondes op in te zetten. Als die in ronde 36 valt speel je namelijk nog quitte. Meestal valt het getal sneller, maar je moet hier natuurlijk wel een beetje geluk bij hebben. Het gebeurt helaas lang niet altijd dat een getal een paar keer achter elkaar valt. Daarom is het handig om 2 of misschien zelfs wel 3 nummers op de nominatielijst te zetten. Je hebt dan meerdere kansen om te winnen.

Wissel van nummer als deze gevallen is

Als je 3 getallen hebt die mogelijk een derde keer gaan vallen, dan is het fijn als er één afvalt. Stel nummer 20 valt in 5 rondes. Dan ga je niet nog een keer om nummer 20 inzetten. De kans is heel klein dat hij een 4e keer valt. Maar de andere twee getallen kunnen mogelijk wel gaan vallen. Eventueel kan je nu op deze nummers gaan inzetten en 20 wegstrepen. Er is natuurlijk ook een kans dat je al aan het inzetten was op deze andere getallen. Als je dit nog niet 36 rondes lang achter elkaar gedaan hebt, dan kan je hier gewoon lekker mee verder gaan.

Wat doe je als het getal niet valt?

live casino

Je hebt 36 rondes lang achter elkaar € 1 ingezet. Helaas is het getal niet voor een derde keer gevallen. Ondanks dat je er wel vertrouwen in had dat het ging gebeuren. In zo’n situatie kan je overwegen om het nog een keer 36 rondes vol te houden. Mits je budget dit natuurlijk toestaat. Je kan eventueel je budget verdubbelen. Je zet dus € 2 per ronde in op het getal waarvan je hoopt dat die valt. Wie weet valt hij net in ronde 41. Je bent dan blij dat je hebt doorgespeeld. Doordat je de inzet verdubbelt hebt krijg je mooi een leuk bedrag uitbetaald. Je maakt nog steeds winst ondanks dat het er even niet zo rooskleurig uitzag.

Speel alleen live roulette met het Pivot systeem

Het is wel slim om dit systeem alleen met live roulette te spelen. Een digitaal roulettewiel heeft natuurlijk geen natuurkundige kracht om een getal meerdere keren per ronde te draaien. Sterker nog het spel heeft geen geheugen en kan dus niet op natuurlijke wijze het getal vaker laten vallen. Kortom kies voor live roulette waarbij je een echte croupier ziet staan die aan een echt wiel draait. Je weet dan ook echt zeker dat je getallen vaker gaan vallen. Precies wat de bedoeling is bij een potje met de Pivot strategie.

€250 + 100 FS